Højdepunkter fra året der gik 2023

 

2023 har været et begivenhedsrigt år på og for finduddannelse.dk. Vi har dedikeret os til løbende at forfine vores hjemmeside, forbedre vores produkter og maksimere dine resultater. Gennem året har vi implementeret flere spændende initiativer, og i denne artikel præsenterer vi en oversigt over de bemærkelsesværdige højdepunkter fra vores platform i 2023, som du bestemt ikke vil gå glip af.

Nyt design med bedre konverteringsrate

Vi er i gang med et større redesign af vores hjemmeside, og som I måske har lagt mærke til, har både jeres profiler og uddannelsessider fået sig en opgradering. Næste skridt er kategori-siderne, som får et ansigtsløft i 2024. Glæd jer!

Med vores opdateringer sigter vi mod at forbedre brugeroplevelsen, ligesom at vi gerne vil øge konverteringsraten til nye højder.

Vores nye service: Facebook Lead kampagner

I 2023 startede vi et nyt initiativ; nemlig Facebook Lead Kampagner. Vi er kommet virkelig godt fra start, og vores første kunder har fået 30 leads i gennemsnit.

Når du vælger finduddannelse.dk som din platform for lead-generering på Facebook, når dine annoncer ud til et eksklusivt publikum med fokus på uddannelse og faglig udvikling. Dette sikrer, at dine leads er mere tilbøjelige til at være engagerede og relevante for dine uddannelsesinitiativer, hvilket sparer tid og ressourcer i bearbejdningen af dine potentielle kunder. Denne kampagneform har i løbet af året vist sig at være ekstremt effektiv til at indsamle en masse leads af fornuftig kvalitet til en lav pris.

Læs mere om retargeting her📂

Vores webinarer

2023 har budt på en spændende rejse ind i videnens verden gennem vores række af inspirerende webinarer. Hvis du endnu ikke har haft lejlighed til at dykke ned i dem, er det på høje tid at tage del i disse lærerige sessioner. Vores webinarer er designet til at belyse centrale emner og give dig indsigt, der kan transformere din tilgang til digital markedsføring og teknologiske trends.

- Facebook annonceringer

- Hvem jeres leads er anno 2023

- ChatGPT

- Annonceringer på sociale medier

Se eller gense dem her📂

Statistikrapporter

Synes du også, det er for lidt at få indblik i vores tal én gang om året? Vi er helt enige, hvorfor vi også har startet vores månedlige statistikrapporter i 2023.

Rapporten er spækket med data og trends fra den foregående måned i efter- og videreuddannelsesmarkedet, og vi tager temperaturen på branchen med et unikt indblik i vores tal og data om vores brugere.

Skriv dig op og følg med i, hvad vi har af planer for brancherapporterne i 2024! Du kan følge med i udviklingen for det marked, du opererer på, ved at skrive dig op til:

Brancherapporten for finduddanelse.dk 📂

AMU rapporten📂

Diplom og Akademi rapporten📂

Den årlige statistik rapport

Hvem er brugerne egentlig på finduddannelse.dk? Hvilke kategorier, uddannelsestyper og regioner søger de mest i? Er du nysgerrig på det, så laver vi årligt vores statistikrapport, hvor du kan dykke ned i alle vores tal. Psst. Vi er selvfølgelig i fuld gang med 2023-versionen, så hold øje med din indbakke i starten af 2024.

Læs 2023 Statistikrapporten 📂

Afsluttende bemærkning:

Der vil ligeledes i 2024 blive arbejdet hårdt på at forbedre vores ydelser. Har I et ønske om at tage jeres rekrutteringsproces til nye højder? Vi hos finduddannelse.dk står klar til at hjælpe jer. Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi specifikt kan hjælpe jer.

Kontakt os📂