Referencer fra vores kunder

MIND INSTITUTE

"Hos Mind Institute er vi meget tilfredse med vores samarbejde med finduddannelse.dk, hvor vi både oplever at få en god service og relevante leads. 

Gennem finduddannelse.dk får vi et større flow af personlige henvendelser, som vi finder utrolig rart, da vi udbyder nogle ret livforandrende uddannelser, og derfor meget gerne vil tale med vores kunder."

Charlotte Ander Enrsø, Stifter af MIND INSTITUTE 


NTI Academy

"Vores tilstedeværelse på finduddannelse.dk og kurserforledige.com giver os mulighed for at præsentere vores kurser på en branche-neutral platform, som både generere trafik, leads og synlighed. 

Jeg vil varmt anbefale andre udbydere af kurser at få deres kurser synlige på disse platforme, da de i høj grad bidrager til at opbygge og styrke vores relationer med kunderne, da vi aktivt kan guide dem gennem deres beslutningsproces og hjælpe dem med at finde det helt rette kursus."

Amalie Tandrup Poulsen, kursusansarlig ved NTI Academy

 


       

 

kursusfabrikken

 

Kursusfabrikken

"Hos Kursusfabrikken har vi samarbejdet med finduddannelse.dk i flere år. Det er en god platform, der hjælper os med at nå det rette publikum, samtidig med at vi oplever en god kundeservice. Vi oplever konsekvent hurtige svar og værdifuld sparring fra deres dedikerede team. Desuden bliver ændringer i vores materiale opdateret med kort varsel.

Hvert år leverer finduddannelse.dk en betydelig mængde leads af høj kvalitet til vores kurser. Deres dybdegående indsigt i markedet er også en værdifuld ressource for os. Vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med finduddannelse.dk i fremtiden."

Jakob Hebsgaard, Medstifter og Direktør ved Kursusfabrikken


 

 

axept

 

AXEPT A/S

"Vi har hos Axept A/S benyttet finuddannelse.dk som markedsføringsplatform i en årrække, og vi er godt tilfredse. Vi får løbende kontakt til nye kursister, og selve systemet er brugervenligt og overskueligt at arbejde med. Samtidig oplever vi en stor imødekommenhed fra vores kontaktperson, som servicerer os med statistikker og anden anvendelig information, og så deler han gerne ud af god råd og erfaringer i forhold til yderligere at højne vores udbytte af investeringen i Finduddannelse.dk. Det sætter vi stor pris på. En varm anbefaling herfra."

Lene Storgaard, Bogholder ved Axept EA Dania_1

 

Dania Erhverv

"Dania Erhverv, efteruddannelse v. Erhvervsakademi Dania er yderst tilfredse med samarbejdet med finduddannelse.dk og kurserforledige.com. Vi får løbende henvendelser fra vores kontaktperson om mulige forbedringer i vores markedsføring og vores henvendelser og opgaver bliver løst hurtigt og professionelt.  Vi er meget tilfredse med samarbejdet."

Pernille Malloul, Chefkonsulent ved Dania Erhverv


 

dtu

 

DTU

"Center for Videreuddannelse har gennem en årrække benyttet finduddannelse.dk til markedsføring af vores videreuddannelser.

Vi har stor gavn af samarbejdet, som sikrer os en god synlighed og det er let for vores kunder at komme i kontakt med os via kontaktformularen.

Det har stor betydning for os, at der sikres en løbende opfølgning på vores ønsker og behov."

Lotte Leifing, Institutkoordinator
DTU Diplom, Center for Videreuddannelse