Annoncér jeres udbud på finduddannelse.dk
Markedsfør jeres kurser og udannelser over for det rette publikum

Vil I nå op mod 800.000 mennesker, der aktivt er på udkig efter det næste kursus eller uddannelse? Ved at annoncere hos os på finduddannelse.dk, når I dem, der er på jagt efter netop dét, I udbyder.

Vi er Danmarks største, private platform for videreuddannelse og kompetenceudvikling og hjælper således kursus- og uddannelsesudbydere, som jer, med at fylde undervisningslokalerne op med videbegærlige og entuastiske kursister. 

 

Annoncér hos os

Når I annoncerer hos finduddannelse.dk, har I adgang til besøgsstatistik, som gør det muligt at holde øje med jeres besøgende. Vi rådgiver og hjælper jer ligeledes i forhold til at nå ud til jeres målgruppe på den mest optimale vis. Vi giver jer et vindue, hvorfra I kan nå ud til jeres fremtidige kursister. 

Masser af tilfredse kunder

Siden 2008 har vi haft glæden af at have en masse glade og tilfredse kunder i huset. Nogle af dem er Djøf, Copenhagen Business School og Teknologisk Institut.

800.000 årlige besøgende

Som Danmarks største, private søgeportal for kompetenceudvikling og videreuddannelse sørger vi på finduddannelse.dk for, at alle finder dét kursus eller dén uddannelse, de leder efter. Sidste år guidede vi således 800.000 aktivt uddannelsessøgende. 

Søgemaskineoptimering

Vi søgeoptimerer altid indholdet på jeres profilside, så I er sikret en god og solid placering på Google. Vi sikrer altså, at de uddannelsessøgende finder jer!

Kom i kontakt med en specialist
Vil I vide mere om vores forskellige tjenester?

Udfyld kontaktformularen herunder og lad os kontakte jer. Så kan vi sammen finde frem til de af vores tjenester, der passer bedst til jer. Vil I hellere tage snakken over telefonen, så book endelig et telefonmøde med os ved at trykke på knappen nederst på siden.

Vi ringer til jer

For jer, der ønsker at tage en snak over telefonen

Book et telefonmøde - så ringer vi jer op, når det passer jer. 

Book et møde