Markedsfør jeres kurser og udannelser over for det rette publikum

Hvorfor samarbejde med os?

Vi er Danmarks største, private platform for videreuddannelse og kompetenceudvikling og hjælper således kursus- og uddannelsesudbydere, som jer, med at fylde undervisningslokalerne op med videbegærlige og entuastiske kursister.

Vil I nå op mod 1.100.000 mennesker, der aktivt er på udkig efter det næste kursus eller uddannelse? Ved at annoncere hos os på finduddannelse.dk, når I dem, der er på jagt efter netop dét, I udbyder


Se hvordan finduddannelse.dk skaber trafik samt leads til jeres uddannelser her 👇

Sådan fungerer vores service


dk_step1

Søg, find og sammenlign

Som eksperter inden for uddannelsesmarkedsføring og søgemaskine-optimering, er vores hjemmeside strategisk bygget til at tiltrække brugere, der søger kurser som jeres.

dk_step2

Få flere leads og skab brand awareness

Vores elastiske algoritme sikrer, at dine kurser vises til din målgruppe på det rette sted og tidspunkt, hvor de er klar til at konvertere.

dk_step3

Udvid din rækkevidde

Vi har udviklet en række ekstra tjenester for at få dine kurser foran flere besøgende på sitet. Disse inkluderer fx Priority Listing og Facebook-retargeting.

 

dk_step4

Få ekspert support og assistance

Din dedikerede Costumer Success og account manager vil støtte dig i hele din kampagne for at hjælpe dig med at få de resultater, du leder efter.

Vil I vide mere om vores forskellige tjenester?

Udfyld kontaktformularen herunder og lad os kontakte jer. Så kan vi sammen finde frem til de af vores tjenester, der passer bedst til jer. Vil I hellere tage snakken over telefonen, så book endelig et telefonmøde med os ved at trykke på knappen nederst på siden.

phone_icon
 

For jer, der ønsker at tage en snak over telefonen

Book et telefonmøde - så ringer vi jer op, når det passer jer.

Book et møde →