Statistikrapport 2023/2024

Med vores statistikrapport får du et overblik over, hvordan det gik for finduddannelse.dk i 2023, herunder hvem de  besøgende var. 

Hvordan så uddannelsesmarkedet ud i 2023-2024?

I mere end 10 år har vi skabt Danmarks største og mest brugervenlige kursussøgningstjeneste, hvor du kan finde mere end 240 uddannelsesvirksomheder og 3.700 uddannelser og kurser.

På baggrund af vores 740.000 årlige besøgende og daglige dialoger med diverse kursusudbydere har vi et unikt indblik i markedet. Derfor ligger vi inde med en kæmpe vidensbank, som vi hellere end gerne deler ud af bl.a. gennem denne statistikrapport.

I en æra med hurtig digital transformation og skiftende forventninger fra elever, er det afgørende for udbydere af kurser og uddannelser at være forsynet med indsigt, smidighed og strategisk forudseenhed. Vores omfattende Uddannelsesbarometer for 2024 er designet til at udstyre kursus- og uddannelsesudbydere med kritiske data-drevne indsigter, der fremhæver nøgletendenser, efterspørgsel og skift inden for uddannelsesmarkedet.


Læs årets spændende rapport her! 

  • Helårsbesøgsstatistik: Få en detaljeret oversigt over besøgsdata for hele 2023.

  • Nyt og forbedret design: Vi har opdateret vores rapportdesign for at gøre det mere brugervenligt og informativt.

  • Masser af nye tal og tendenser: Opdag de seneste trends og data fra det efter- og videreuddannelsesmarkedet, som kan hjælpe jer med at træffe velinformerede beslutninger.