Digital Messe For Ledige - Januar 2021 - Brugernes respons

 

Den 19. januar 2021 afholdte vi Danmarks første digitale messe for ledige. Med et nyt 3D-messemiljø i ryggen gik vi foran, sammen med vores seje kursusudbydere, for at give de ledige en mulighed for, at finde frem til et relevant kursus, uden at skulle møde op fysisk. 

Med mere end 600 deltagere, og endnu flere forespørgsler på kurser - både på messen og kurserforledige.com efterfølgende, ser vi messen som en stor succes. Udyderne der tog med på den første rejse, har virkelig vist vejen til, hvordan man skaffer leads til en online messe. 

Flere af udbyderne har fortalt os efterfølgende, at de er meget tilfredse med messen, og stor eller meget stor sandsynlighed vil være med igen. Det betyder for os, ved EMG Danmark, at vi hvert fald fra udbydernes side, har ramt noget der virkelig fungerer. 

Herunder finder du deltagernes svar fra messen, hvilke aktiviteter de gjorde brug af, hvor mange de kontaktede undervejs og ikke mindst hvor sandsynligt det er, at de kommer med igen, næste gang vi stiller op med en digital messe for ledige (psst, det gør vi den 20. april!).

Brugernes feedback fra den digitale messe

De ledige havde på messen gode muligheder for at komme i kontakt med udbyderne og stille spørgsmål til deres kursusudbud. Noget de i høj grad gjorde brug af. Mange af brugerne var inde for at snuse lidt, og brugte altså meget tid på at læse de informationer som udbyderne havde taget med, ligesom at chatten og webinaret viste sig at være virkelig populær. 

hvilke aktiviteter gjorde du brug af under messen

Hvem, hvad og hvor længe?

De fleste af de besøgende var på messen mellem 0-2 timer, spredt udover det meste af dagen. Det var dog tydeligt at der var rigtig mange besøgende fra morgenstunden, ligesom at webinartidspunkterne også trak gæster til. 

Hvor mange timer tilbragte du på messen?

I den tidsperiode besøgte mere end 60% af de besøgende mellem 1-5 stande - og blev derved eksponeret for både udbydernes indhold, men også muligheden for at starte en chat op. Hvor mange stande besøgte du under messen

Hvor sandsynligt er det, at de ledige ville deltage igen? 

Mere end 70% af de adspurgte ville sandsynligvis eller meget sandsynligt deltage i en online messe igen. 

Hvor sandsynligt er det, at du vil deltage i en online messe

Har du spørgsmål til vores online messer, eller overvejer du, hvordan du kan få en bod næste gang, så tag kontakt til os her. 

Interesseret i den næste messe?